Våra berättelser

Vår personal utvecklas kontinuerligt och vi har glädjen att meddela att tre av våra medarbetare går upp på nivån "senior ingenjör".

Linda Jonsson kom till Itasca Consultants AB år 2017. Hon har lång erfarenhet från gruvindustrin och arbetar nu med projekt inom såväl gruva som infrastruktur, främst med avancerade tredimensionella numeriska modellanalyser. Hon arbetar för närvarande bl.a. med analyser av markpåverkan från skivrasbrytning i Malmberget och analyser av påverkan från grundläggning på befintliga tunnlar. I sin nya roll kommer Linda att fortsätta utveckla sina färdigheter inom modellanalys och projektledning.

Mikael Svartsjaern anslöt till oss i början av 2018, efter avslutad doktorsexamen på Luleå tekniska universitet. Mikael arbetar som både utförare och projektledare inom såväl gruv- som infrastrukturprojekt. På Itasca har Mikael vidareutvecklat sina färdigheter inom avancerade och komplexa analyser och arbetar med projekt i alla byggskeden. Som senior ingenjör kommer Mikael att leda projekt i större omfattning, samtidigt som han vidareutvecklar våra projektingenjörer genom mentorskap och stöd.

Jessa Vatcher har arbetat på Itasca Consultants AB sedan 2017, där hon närmast kom från en doktorandtjänst på Luleå tekniska universitet. Efter sin doktorsexamen har Jessa fortsatt arbeta med avancerade bergmekaniska analyser för gruvor, och på senare tid även jobbat med brottmekaniska analyser för tunnlar och underjordsförvar. I sin roll som senior ingenjör kommer Jessa att leda och arbeta i projekt inom många olika teknikområden.

Senaste nytt

Kommande händelser
12 apr.
PFC 2021 Remote Introductory Training
PFC 2021 Remote Introductory Training... Läs mer
19 apr.
FLAC 2021 Online, Live Introductory Training
... Läs mer