Karriär

Itasca är ett konsultbolag i vår bästa ålder, ungt och spänstigt men samtidigt med samlad erfarenhet och en massa kunskap i Sverige och världen över. Vi vill gå från att vara bra till att bli ännu bättre, med DIN hjälp! Vi söker dig som gillar bergmekanik och bergteknik i alla former och mer specifikt till två tjänster:

  • Erfaren projekteringsledare till Stockholm (nedan)
  • Projektingenjör till Luleå eller Stockholm (längre ned på sidan)

Erfaren projekteringsledare till Stockholm

Till vårt kontor i Stockholm söker vi en erfaren projekteringsledare till uppdrag som berör bergmekanik och som vill driva och utveckla vårt företag. Vi tror att du idag arbetar med projektering av bergkonstruktioner och har teknisk kompetens och erfarenhet från berg och gärna flera andra närliggande områden såsom geoteknik, geologi eller hydrogeologi.

Du kommer att få en framträdande roll i vår organisation och ha inflytande på dina egna arbetsuppgifter. Hos oss kommer dina vanliga arbetsuppgifter bestå i traditionell projektering av bergkonstruktioner inklusive numerisk analys och upprättande av tekniska rapporter. Vidare kommer du att planera och leda projekteringsmöten, upprätta och göra uppföljning av tidplaner och budget.

Vi vill ha dig med utbildningsbakgrund på högskolenivå inom relevant inriktning. Vi tror att du är samarbetsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Viss del av din tid kommer att spenderas hos våra kunder och resor förekommer. Självfallet kommunicerar du obehindrat på svenska i tal och skrift, och du behärskar även engelska (och kanske något mer språk?).

Projektingenjör i Stockholm eller Luleå

Vi söker också en projektingenjör till bergmekaniska projekt till vårt kontor i Luleå eller Stockholm. Vi tror att du är särskilt intresserad av bergmekanik och beräkningar, men kanske inte med lika lång erfarenhet (ännu!). Du har högskoleutbildning inom relevant inriktning och dina arbetsuppgifter kommer att vara en blandning av beräkningar, analyser, fältarbeten, rapportering, presentationer och, på sikt, även projektledning. Självfallet kommunicerar du obehindrat på svenska i tal och skrift, och du behärskar även engelska.

Hör av dig till oss!

De som jobbar hos oss idag har valt Itasca för vårt goda rykte i branschen, vår specialistkompetens inom berg, att få arbeta med numeriska analyser och möjligheten till nära kontakt med forskning. De projekt vi jobbar med är både nationella och internationella. För att ständigt utvecklas som individ är man som anställd hos oss involverad i projekt av olika karaktär. Vi är ett litet företag som erbjuder dig och oss chansen att vara med och utveckla företaget.

Visst låter det intressant! Hör av dig direkt till mig:

  • Jonny Sjöberg, VD Itasca Consultants AB, telefon: 076-768 22 55, e-post: jonny@itasca.se

Vår personal är vår tillgång! Våra berättelser - vem vi är och vad vi gör - läser du här!

Senaste nytt

Kommande händelser
12 apr.
PFC 2021 Remote Introductory Training
PFC 2021 Remote Introductory Training... Läs mer
19 apr.
FLAC 2021 Online, Live Introductory Training
... Läs mer