Karriär

logo_icab

Itasca är ett konsultbolag i vår bästa ålder, ungt och spänstigt men samtidigt med samlad erfarenhet och en stor mängd kunskap i Sverige och världen över. Vi är ett personalägt och flexibelt företag, där du som anställd ges stora möjligheter att växa och bidra till vår utveckling! Vi söker dig som gillar bergmekanik och bergteknik i alla former och mer specifikt till två tjänster (se detaljbeskrivningar längre ned på sidan):

 • Senior ingenjör till Stockholm eller Luleå
 • Projektingenjör till Stockholm eller Luleå

Senior ingenjör till Stockholm eller Luleå

Vi söker en senior ingenjör (eller på "Principal"-nivå) med mångårig erfarenhet från bergmekaniskt och/eller bergtekniskt konsultarbete från projektering av bergkonstruktioner för tunnlar, berganläggningar och gärna även gruvor. Vi söker dig som har teknisk kompetens och erfarenhet från berg och gärna flera andra närliggande områden såsom geoteknik, geologi eller hydrogeologi, och som vill driva och utveckla vårt företag!

Du kommer att få en framträdande roll i vår organisation och ha inflytande på dina egna arbetsuppgifter och även handleda och utveckla projektingenjörer hos oss. Du kommer att jobba med traditionell projektering av bergkonstruktioner inklusive numerisk analys och upprättande av tekniska rapporter, planera och leda projektmöten, upprätta och göra uppföljning av tidplaner och budget.

Vi vill ha dig med civil- eller bergsingenjörsexamen inom relevant inriktning (forskarutbildning är ytterligare meriterande). Vi tror att du är samarbetsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Viss del av din tid kommer att spenderas hos våra kunder och resor förekommer. Självfallet kommunicerar du obehindrat på svenska i tal och skrift, och du behärskar även engelska (och kanske något mer språk?) .

Projektingenjör i Stockholm eller Luleå

Vi söker en projektingenjör till bergmekaniska projekt. Vi tror att du är särskilt intresserad av bergmekanik och beräkningar och har en del praktisk erfarenhet! Du har civil- eller bergsingenjörsexamen och dina arbetsuppgifter kommer att vara en blandning av beräkningar, analyser, fältarbeten, rapportering, presentationer och, på sikt, även projektledning. Självfallet kommunicerar du obehindrat på svenska i tal och skrift, och du behärskar även engelska.

Hör av dig till oss!

De som jobbar hos oss idag har valt Itasca för vårt goda rykte i branschen, vår specialistkompetens inom berg, att få arbeta med numeriska analyser och möjligheten till nära kontakt med forskning. De projekt vi jobbar med är både nationella och internationella. För att ständigt utvecklas som individ är man som anställd hos oss involverad i projekt av olika karaktär. Vi är ett litet företag som erbjuder dig och oss chansen att vara med och utveckla företaget som anställd och även som ägare. Vi har tydliga mål och strategier, mentorsprogram för alla nyanställda (både intern mentor i Sverige och extern vid annat Itasca-kontor i världen), vi jobbar team-baserat och vi har roligt på jobbet!

Visst låter det intressant! Hör av dig direkt till mig:

 • Jonny Sjöberg, VD Itasca Consultants AB, telefon: 076-768 22 55, e-post: jonny@itasca.se

Vår personal är vår tillgång! Våra berättelser - vem vi är och vad vi gör - läser du här!

Senaste nytt
 • Nyhetsbrev oktober 2021 Vårt senaste nyhetsbrev!...
  Läs mer
 • Keynote-föreläsning EuroEngGeo ...
  Läs mer
 • Itasca "and one" Itasca anställer 2+1......
  Läs mer

Kommande händelser
6 aug.
Itasca Training Collaborations
Quality courses offered outside Itasca.... Läs mer